perhatian

klikkan MU bermakna bagi KU

Saturday, July 17, 2010

sakit lutut (masalah saraf)

vssusu kambing + mandian spa

Pertama kali kak Ani datang ke spa kami bersama dengan dengan geng ibu tunggal ialah pada 28/5/10. Siap ada yang bawa cucu. Riuh kedamat dengan hilai tawa mereka. Walaupun mereka datang dari taman perumahan yang sama dan hampir setiap hari berjumpa di surau tapi tetap banyak yang hendak di kongsikan.

Kak Ani menderita sakit lutut yang teramat sangat, hampir 6 tahun. Puncanya kak ani tak pasti. Adakala kak ani terpaksa ambil ubat suntikan tahan sakit di klinik berdekatan rumahnya. Pergi klinik, dr kata biasalah orang tua. Sedangkan kak ani baru 56 tahun.

Kak Ani dah cuba berbagai rawatan untuk menghilangkan sakit lutut yang di tanggungnya. Tapi belum diizinkanNya.

Kak ani ambil pakej 7x. Hampir setiap hari kak ani n the geng datang. Awal mandian,lutut kak ani terasa semakin sakit. Dia hampir give up. Alhamdulillah, atas desakan kawan2, kak ani teruskan rawatannya. Mandian kali ke4, lutut kak ani mulai terasa ringan.

Pada mandian kali ke4 juga kami membekalkan minuman kesihatan SUSU KAMBING HIGOAT. Susu kambing bersifat alkali dan tinggi kalsium. Kak ani minum susu kambing 2x sehari, pagi sebelum makan pagi dan malam sebelum tidur.
( SUSU KAMBING HIGOAT )

Habis 7x pakej, kak ani sambung satu lagi pakej .

Kak ani datang ke spa untuk mandian ke10, dan peluk saya. Seronok sangat. Kak ani dah boleh pakai seluar tanpa perlu duduk. Kak ani dah boleh angkat kaki tanpa perlu di bantu, dan kak ani dah boleh berdiri lama untuk solat. Itu yang benar2 buat kak ani gembira. Bulan ramadhan sudah hampir, kak ani harap untuk solat teraweh bersama jemaah di surau.

Sebenarnya bukan lutut kak ani saja yang dah baik, tapi kulit dan wajah kak ani juga dah cantik, berseri dan bercahaya. InshaAllah saya akan menulis satu artikal tentang bagaimana mandian ultrasonik ini berfungsi. Sabar ye........


( MAS ROHANI- KAK ANI SELEPAS MANDIAN YANG KE12

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

HR MARKETING

Name:
Email Address:
Mobile Phone:
Your Order: Susu Kambing Hi Goat
Susu Kambing Hi Goat Premium
Sprhru Coffee
Tablet Chocolate
Tablet Strawberry
Tablet Natural
Tablet Coffee
Enter your question:

This contact form was created by Freedback.